Vyzkoušejte tradiční recept našich babiček. Dokážeme vám, že kapr s bramborovým salátem může chutnat skvěle i bez smažení.
naporcovaného kapra, kořenovou zeleninu: 1/4 celeru, 1 větší mrkev, 1 petržel. Dále 3 bobkové listy, 4 kuličky nového koření, 7 kuliček pepře, podle chuti sůl, 2 lžíce cukru, 1 cibuli. Použijeme také asi 5 ml jablečného octa a šťávu z 1/2 citronu.
Cibuli, petržel a mrkev na kolečka, celer na drobnější hranolky. Zeleninu vložíme do studené vody (1 litr), přidáme koření a ochutíme jablečným octem, solí a cukrem.
Zeleninu s kořením přivedeme k varu a vaříme asi 30 minut.
Vyzkoušejte také recept na polévku s játrovými knedlíčky z paštiky
Necháme na velmi mírném plamenu táhnout 5 až 8 minut (podle síly porcí masa). Maso zbělá, ale v části pod kůží zůstane krásně namodralé.
Bramborový salát připravíme jednoduše a rychle díky Zeleninové směsi Znojmia do bramborového salátu.
malou sklenici majonézy, Zeleninovou směs Znojmia do bramborového salátu, 1 cibuli, 0,75 kg brambor, 2 lžíce plnotučné hořčice, pepř a sůl.
Dobrou chuť vám přeje Zeleninová směs Znojmia do bramborového salátu.
Autor:Hamé
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena