FOTORECEPT na domácí halušky s brynzou a špekem přímo od slovenského bači. Je to opravdová lahůdka, kterou vás naučíme!
Aby byl výsledek perfektní, je bezpodmínečně nutné sehnat opravdu kvalitní brynzu a co nejlepší kousek špeku. Zapomeňte na různé termizované brynzy z kelímku. V dnešní době můžete sehnat kvalitní brynzu u malých prodejních stánků s výrobky ze Slovenska, které bývají v obchodních domech. Na kvalitní brynzu můžete narazit i na farmářských trzích, kde jí prodávají malí výrobci, nebo v některých sýrárnách. Špek seženete obvykle na stejném místě nebo v dobrém řeznictví. Jako nouzové řešení se nabízí anglická slanina, ale pokud se chcete držet tradiční slovenské kuchyně, tak vám slovo "anglická" snad napoví...
Milujete halušky? Zkuste recepty na halušky s brynzou, slaninou i se zelím
Halušky, bramborové noky, které má rád snad každý, stačí jen přizpůsobit suroviny, kterými je doplníme. Původně slovenské národní jídlo se i u nás těší velké oblibě, pojďme si ho připomenout a připravit na více způsobů.
Jak využít při vaření domácí sádlo a škvarky?
Jak správně vyškvařit domácí sádlo a připravit křupavé škvarky? Jaké pokrmy dokáží škvarky vyzdvihnout o level výš? Pojďme se společně naučit základy poctivé české kuchyně pomocí vybraných receptů.
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena