Chléb z domácí pekárny je již v mnohých domácnostech samozřejmostí. Avšak je mnoho chutných variant, jak jej ozvláštnit. Dnes si jednu takovou uděláme v podobě FOTORECEPTU.
Klasický špek je v našich kuchyních běžně používaná surovina. Nedávno jsme na pultech menších řeznictví objevili bylinkový špek. Narozdíl od běžného je velmi hustě obalen v drcených aromatických bylinkách, které dodávají výbornou chuť i vůni. Lze jej konzumovat samotný s chlebem a přidávat při vaření do pokrmů, u kterých silné aroma nevadí.
Tentokrát použijeme 300 ml vlažné vody. Pro všechny, kteří mají pekárnu s předehřevem, stačí studená.
Po zvukovém signálu přidáme špek do pekárny.
Domácí chléb pečený v troubě
(doba přípravy 30 min )
Domácí chléb s bazalkou
(doba přípravy 2 hod )
Domácí obyčejný chléb
(doba přípravy 1 h 15 min )
Zapečený plněný chléb
(doba přípravy 45 min )
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena