Zapomeňme chvilku na synteticky vyráběný vanilinový cukr v prášku. Mluvíme o něčem jiném. Mluvíme o skutečné vanilce, o skutečné chuti a o skutečné gastronomii. Zkuste pro začátek přidat vanilkové lusky do svých krémů, pudinků či do vánočního cukroví a rozdíl poznáte při prvním soustu. Vanilka stojí rovněž za úspěchem nejlepších francouzských čokolád nebo Coca-Coly, kde se používá ve velkém množství pro zvýraznění chuti.
Nejcennější součástí vanilkového lusku je jeho dřeň, která je tvořená drobnými černými zrníčky, které přidáváme přímo do dezertů. Lusky zbavené dřeně můžeme ještě použít třeba do svařeného vína, vložit je do nádoby s cukrem, nebo do lahve s třtinovým rumem a nechat macerovat. Získáte tak skvělý vanilkový extrakt, který bude vždy po ruce!
Dobrou zprávou je, že kvalitní vanilkový lusk můžete koupit již za méně než 15Kč/ks. Vše navíc zařídíte z pohodlí domova. Na webu www.vanilkove-lusky.cz naleznete velký výběr vanilky a také užitečné informace o tom, jak vanilku vybírat, jak ji použít a skladovat a také několik nejoblíbenějších receptů s vanilkou.
Dodejte letos svým Vánocům vůni vanilky a pozvedněte své pečení na úroveň francouzských mistrů. Vhodné také jako vánoční dárek.
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena