Drobné ovoce vypěstované s láskou, čerstvé a voňavé. Potěší na pohled, pohladí chuťové buňky, podpoří zdraví.
Drobné ovoce vypěstované s láskou, čerstvé a voňavé. Potěší na pohled, pohladí chuťové buňky, podpoří zdraví.
Bobuloviny v sobě skrývají celou řadu cenných látek. Jejich příznivý vliv na organismus člověka je znám už mnoho generací. Jsou přírodním zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny a antioxidantů. Právě nadešel správný čas k jejich zařazení do vašeho jídelníčku!
Jahody jsou pro člověka zdrojem mnoha cenných látek, zejména vápníku, fosforu, železa, draslíku a manganu. Obsahují také velké množství vitamínu C a řadu vitamínů skupiny B, které si lidské tělo nedokáže samo vytvořit. Už jen to může být důvodem k zařazení tohoto ovoce do každodenního jídelníčku. Pokud nechcete jahody jíst „jen tak“, najdou uplatnění při přípravě chutných jídel. Vynikající jahodové dezerty či koktejly si zamiluje celá vaše rodina!
Maliny obsahují řadu vitamínů a minerálů, zejména hořčík, vápník a železo. Tím to ale nekončí. Jejich konzumací přijímá lidské tělo také zdraví prospěšné pigmeny - antokyany, vlákninu a některé organické kyseliny, zejména citronovou, jablečnou a salicylovou. Maliny jsou ideálním ovocem k přípravě dezertů, zákusků, osvěžujících koktailů či jiných sladkých dobrot. Chcete-li potěšit svou rodinu a zároveň podpořit její zdraví, tady máte řešení!
Pro více informací navštivte stránky
www.power-fruits.eu
Drobné ovoce vypěstované s láskou, čerstvé a voňavé. Potěší na pohled, pohladí chuťové buňky, podpoří zdraví.
Bobuloviny v sobě skrývají celou řadu cenných látek. Jejich příznivý vliv na organismus člověka je znám už mnoho generací. Jsou přírodním zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny a antioxidantů. Právě nadešel správný čas k jejich zařazení do vašeho jídelníčku!
Rybíz je díky vysokému obsahu zdraví prospěšných látek velmi hodnotným ovocem. Dá se bez nadsázky říci, že je přírodní pokladnicí vitamínů, zejména velkého množství vitamínu C, ale také provitamínu A a vitamínů skupiny B. Obsahuje i řadu minerálních prvků včetně železa, hořčíku a manganu. Skrytou sílu rybízu můžete objevit rychle: zařaďte ho do svého jídelníčku v jakékoliv podobě, třeba vyzkoušejte rybízovou zmrzlinu!
Borůvky jsou zdrojem celé palety minerálních látek, především fosforu, vápníku, hořčíku, sodíku a železa. Jsou bohaté na vitamíny A, C, B1, B2 a B3 a obsahují antioxidanty, které mají pozitivní účinky na lidský organismus. Pro všechny tyto vlastnosti by měly být pravidelnou součástí jídelníčku každé rodiny. Borůvky lze zařadit do snídaně, svačinky, oběda i večeře. Ideální jsou v dezertech a koktejlech, ale určitě pro sebe nebo své blízké vymyslíte i něco dalšího!
Pro více informací navštivte stránky
www.power-fruits.eu
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena