Přijmuli jste výzvu vzdát se v lednu masa? Docházejí vám nápady a recepty, které by vás zaujaly a zároveň se podařily na výbornou? Co tahle vynikající veganská alternativa k plněným knedlíkům se zelím - recept krok za krokem.
Na knedlíky si připravíme 800 g brambor, 300 g hrubé mouky, 1 balení uzeného tofu, 1 červenou cibuli, 2 lžíce omáčky kikoman, 2 lžíce rajského protlaku, olej, 1 balení sterilovaného zelí, cukr, sůl, pepř.
Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem krok za krokem
Připravíme si knedlíky z bramborového těsta, plněné uzeným masem a skvělým zelím s nastrouhanými jablky. Krok za krokem se naučíme velmi jednoduché bramborové těsto, které je bez předvařování a strouhání brambor, tedy velmi rychlé a zvládne ho opravdu každý.
Knedlíky Češi milují: Recepty, které si najdou místo ve vaší kuchařce
Karlovarský, vídeňský, bramborový nebo klasický kynutý knedlík? Který na vašem talíři vítězí? Připravili jsme pro vás výběr nejoblíbenějších přílohových knedlíků, které k pečené huse nebo kachničce nemohou chybět.
Veganská svíčková omáčka s brusinkami a uzeným tofu krok za krokem
Veganská verze oblíbené svíčkové omáčky není vůbec složitá. Můžete se o tom sami přesvědčit v našem receptu krok za krokem.
Autor:Jitka Langeová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena