Nemusíte být nutně vegetariánem, abyste do jídelníčku častěji vpustili zeleninu - pro silnější imunitu i dobrý pocit, že děláte něco pro své zdraví. Navíc při přípravě těchto hlavních chodů ušetříte, protože spotřebujete zbytky surovin z lednice i spíže, přitom nasytíte celou rodinu.
(doba přípravy 25 min)
(doba přípravy 45 min)
Dýňovo-čočkový dál s parmazánem
(doba přípravy 30 min)
(doba přípravy 25 min)
(doba přípravy 45 min)
(doba přípravy 60 min)
Jarní těstovinový salát s tuňákem
(doba přípravy null min)
(doba přípravy 75 min)
Zapečená červená řepa s bramborem
(doba přípravy 60 min)
(doba přípravy 15 min)
Polníček a rukola v salátech: Lepší jste nejedli!
Polníček s rukolou patří mezí ty nejzdravější potraviny vůbec a dá se s nimi v kuchyni kouzlit, a to zejména při přípravě salátů. Pojďme se podívat na ty nejlepší recepty z křupavého polníčku a jemně nahořklé rukoly, kterým sluší zejména chuťová kombinace s rajčátky, cibulí, doplněná o různé druhy sýrů, ryb a drůbežího masa.
Úvodní foto: Pixabay.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena