Rizoto je původně pravým italským pokrmem, který si žádá pečlivou přípravu a stanovený postup. Ovšem po Česku si jej připravujeme po svém - většinou v nekrémové variantě. Dnes se podíváme na ty nejlepší recepty, které u našich čtenářů bodují.
Zeleninové rizoto s kuřecím masem po česku
(doba přípravy 90 min)
(doba přípravy 45 min)
(doba přípravy 30 min)
(doba přípravy 30 min)
(doba přípravy 35 min)
(doba přípravy 45 min)
Zeleninové rizoto s kuřecím masem
(doba přípravy 35 min)
Jak na správné a chuťově dokonalé rizoto?
Do rizota se většinou pouštíme, pokud chceme zpracovat zbytky rýže, proto ho mnozí chápou, jako jakýsi podřadný "pokrm chudých". Ani školní jídelny tomuto jídlu moc reputaci nepozvedly, Pokusíme se vám ale dokázat, že rizotem byste klidně mohli pohostit krále.
Videorecept: Milujete asijskou kuchyni? Smažená rýže inspirovaná Thajskem vás nezklame
Máme pro vás skutečnou bombu - smaženou rýži s kuřecím masem, zeleninou a vejci na thajský způsob. Recept je jednoduchý a výsledný pokrm chuťově vyvážený a zároveň příjemně pikantní. Doporučujeme vyzkoušet!
Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty
Lehká a zdravá pochoutka italské kuchyně. Vyzkoušejte výborný recept na večeři, která vám zabere jen málo času.
Úvodní foto: Pixabay.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena