Recept na křehké levandulové sušenky s nádechem citronu vás naučíme krok za krokem.
Připravíme si 150 g hladké mouky, 80 g másla, 50 g třtinového cukru, 1 lžíci sušených levandulových květů a lžičku strouhané citronové kůry.
Po upečení necháme sušenky vychladnout a můžeme podávat. Vynikající jsou, když jsou pár dní odleželé a rozvinou se všechny chutě.
Z uvedeného množství připravíme zhruba 30 sušenek a suroviny vyjdou zhruba na 45 Kč.
Nejvoňavější bábovka? Tahle s citronovou polevou a levandulí vás dostane!
Recept na vynikající levandulovou bábovku s citronovou polevou krok za krokem, kterou rozhodně musíte vyzkoušet! Provoní celou domácnost.
Autor:Jitka Langeová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena