Jídla z jednoho hrnce jsou důkazem, že jednoduchost a dokonalá chuť můžou jít směle ruku v ruce. Ať už jde o vydatné guláše, voňavá kari nebo syté polévky, pokrmy připravené v jedné nádobě šetří čas, energii i nádobí. Pojďme si uvařit praktická jídla, kterými vždycky oslníte.
Jídla, která jsou jednoduchá na přípravu a zároveň plná chuti, vždycky mají zástupy příznivců. Ať už hledáte tradiční české chutě, exotiku nebo jednoduchá jídla z dostupných surovin, vaření v jedné nádobě šetří čas i energii. Použít můžete obyčejný hrnec, tlakový hrnec, pomalý hrnec nebo třeba pekáč či zapékací mísu s poklicí.
-> 7 levných jídel, která můžeme uvařit, i když není peněz nazbyt
V jednom kotlíku připravíme klasická jídla, jako jsou například hovězí guláš, segedínský guláš, buřtguláš z brambor a uzeniny, eintopf či kuřecí tažín.
Z čočky, fazolí a rýže připravíme dokonalá jídla, která milují lidé po celém světa, jsou výživná a snadno přizpůsobitelná chutím celé rodiny.
Exotická jídla s omáčkou z jednoho hrnce poskytují jedinečné chuťové zážitky. Mezi oblíbené patří thajská a indická kari.
Recepty na jídla z jednoho hrnce, které by vám neměly ujít:
Autor:redakce
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena