Cenově dostupné a hlavně velmi zdravé kysané zelí je neodmyslitelnou součástí jídelníčku. Naše tělo dokáže prohřát, dodat mu spoustu vitamínů a o stupínek výš posunout naši imunitu. Vybrali jsme pro vás pár skvělých receptů.
Domácí zelňačka s uzeným a klobásou
(doba přípravy 1 hod )
Pikantní salát z kysaného zelí
(doba přípravy 20 min )
Segedínský guláš podle Richarda Nováka
(doba přípravy 1 h 30 min )
Dušené bílé nebo červené zelí
(doba přípravy 45 min )
Noky s kysaným zelím a anglickou slaninou
(doba přípravy 45 min )
Kuře na křenovém kysaném zelí
(doba přípravy 1 hod )
Skládané koložvárské zelí
(doba přípravy 1 h 15 min )
Brambory se zelím a mletým masem
(doba přípravy 1 hod )
Zahřejte se poctivou polévkou: 6 nejlepších receptů na bramboračku, zelňačku i kulajdu
První chladnější dny jsou za námi a určitě také pociťujete, jak důležité je se v těchto dnech zahřát. Při volbě pokrmů nemůžete šlápnout vedle, když sáhnete po vydatné domácí polévce. Máme pro vás perfektní recepty z brambor, hub a zelí - surovin, které si teď tělo žádá nejvíce.
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena