V sychravém počasí a chladných ránech si tělo žádá úplně jiné pokrmy než tomu bylo před pár týdny, protože ke svému fungování potřebuje mnohem více energie. Připravili jsme si pro vás 7 receptů, které zasytí, zahřejí a s podzimem si krásně hrají do karet.
Vepřové maso zapečené s brambory ala Živánská
(doba přípravy 2 hod )
Minestrone
(doba přípravy 1 h 30 min )
Vepřová pečeně na česneku 1
(doba přípravy 1 h 15 min )
Husa pečená na kmínu
(doba přípravy )
Kuře nadívané kuskusem a kaštany
(doba přípravy 1 h 15 min )
Hustá cizrnovo-bramborová polévka s mangoldem
(doba přípravy 35 min )
Vepřová žebírka s kyselým zelím
(doba přípravy 1 h 15 min )
Na topinky i do sendviče: Podzimní dýňová pomazánka krok za krokem
Tato vynikající pomazánka se skvěle se hodí na topinky, na jednohubky, do sendviče nebo do těstovin. V našem receptu uvidíte, jak si ji připravit krok za krokem.
Těstoviny v podzimním jídelníčku: Zapečte je!
Zapékané těstoviny jsou velmi vděčné - jsou levné, ne moc pracné a zasytí opravdu celou rodinu. Přinášíme vám 8 skvělých receptů na těstoviny z jednoho pekáčku - zapečené se zeleninou, uzeninami, ale i houbami.
Nejlepší podzimní polévky, které spolehlivě zahřejí!
Polévky. Husté, vydatné, plné zeleniny i masa. Těchto 10 receptů doporučujeme vyzkoušet - najdete mezi nimi klasickou bramboračku, kyselici, ale i oblíbenou dýňovou či kukuřičnou polévku, nechybí ani klasický hovězí vývar.
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena