Grilování si my Češi užíváme a rozhodně se nebojíme experimentovat. V následujícím videu nás Lukáš Vokrouhlík - šéfkuchař Grill Akademie Weber - naučí recept na kořenící směs a marinádu. Marináda má chuť masa podpořit, nikoli přebít, míní šéfkuchař. Naložené maso bude připraveno na gril během půl hodiny.
Zdroj: video.aktualne.cz
Grilovaná kukuřice s bylinkovým máslem
(doba přípravy 30 min )
Grilované makrely
(doba přípravy 35 min )
Grilované kuřecí špízy
(doba přípravy 2 hod )
Grilované krůtí placičky
(doba přípravy 1 hod )
Bude vonět až k sousedům! Marinovaný bůček na grilu krok za krokem
Recept na marinovaný bůček opečený na grilu, který se podle našeho fotoreceptu zaručené podaří.
Top recepty na víkendové grilování podle naší redakce
Konečně nás čeká slunný víkend! Pokud hledáte inspiraci, co všechno se dá hodit na gril, máme pro vás fajn tipy a originální recepty.
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena