Máme před sebou víkend s letními teplotami. A to si žádá pořádnou grilovačku! Grilování při nižší či střední teplotě, dostatečně nahřátý a olejem potřený rošt, ale také použití termosondy pro kontrolu vnitřní teploty, to jsou základní předpoklady pro dobře propečené kuřecí maso. Přinášíme vám 8 receptů, které doporučujeme zařadit na grilovací seznam.
Grilované kuřecí špízy
(doba přípravy 2 hod )
Kuřecí křídla na grilu s chilli omáčkou
(doba přípravy 45 min)
(doba přípravy 160 min)
Grilované kuřecí v medové marinádě
(doba přípravy 25 min )
Grilované kuřecí stehno
(doba přípravy 1 hod )
Grilované kuřecí špalíčky
(doba přípravy 45 min )
Marinované kuřecí paličky
(doba přípravy 45 min )
Grilovaná kuřecí prsa s bazalkovými špagetami
(doba přípravy 1 hod )
Rady a tipy pro správné grilování
Nastal čas, kdy lze posedávat venku dlouho do večera. Proč ho nevyužít k posezení u grilu s možností připravovat grilované pochoutky pro spoustu svých přátel?
Na luxusní grilované maso je zapotřebí jediné - recept na skvělou marinádu!
Kdo z nás by se netěšil na letošní první maso připravené na grilu. Perfektní chuť vepřového, hovězího či kuřecího plátku zajistí marinády z koření, bylinek a dochucovadel. Které jsou ty nej?
Grilování dotažené k dokonalosti: Domácí housky na hamburger krok za krokem
Jednoduchý recept s fotografickým postupem na housky z kynutého těsta, které se hodí nejen na hamburgery.
Foto: Pixabay.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena