Tip na víkendové pečení. Rebarbora a jahody si spolu skvěle rozumí. V tomto čistě rostlinném receptu si je připravíme v podobě drobenkového koláče s vanilkovou náplní.
Na drobenku si připravíme 400 g polohrubé mouky, 200 g hladké mouky, 250 g rostlinného másla, 220 g třtinového cukru, 2 lžičky skořice a 1 balíček kypřícího prášku do pečiva.
Na náplň použijeme 250 g jahod, 5 stonků rebarbory, 2 bílé tofu, 1 hrnek sojového mléka, 3 lžíce třtinového cukru a jedno balení pudinku v prášku.
Suroviny na koláč a náplň nás vyjdou zhruba na 200 Kč.
Život bez masa: Staňte se na pár dní vegetariánem
Vegetariáni se často potýkají s nepochopením a jednou z obvyklých otázek, která směrem k nim vychází z úst masožravců, je "A co jako jíš?" Pokrmy bez masa, to nejsou jen nudné saláty a zelenina bez chuti, ale i nápadité a do detailu propracované recepty ze zdravých a plnohodnotných surovin. Máme pro vás 12 tipů na hlavní jídlo ve vegetariánské verzi.
Jde to i bez vajec a mléka, nevěříte? Zkuste tyto veganské vafle krok za krokem
Snídaně nebyla nikdy jednodušší. K dokonalým vaflím vám bude stačit pouze 5 surovin a navíc nepotřebujete k přípravě váhu. Pojďte si s námi připravit křupavé a nadýchané vafle krok za krokem.
Videorecept: Vegan mango donuty podle Anny
Je to tak, i donuty se dají udělat ve zdravější variantě! Tady máte moji variantu, která je za mě nejzdravější a nejchutnější, co se mi kdy povedla udělat.
Autor:Jitka Langeová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena