Vyzkoušejte recept na zdravý semínkový a krásně křupavý chlebík krok za krokem. Oproti jinému pečivu obsahuje méně kalorií a především méně lepku, ale je v něm hodně vlákniny. A tento je opravdu výborný!
Na knäckebrot budeme potřebovat 80 g hladké špaldové mouky, 80 g ovesných vloček, 60 g lněných semínek, 60 g semínkové směsi, 300 ml vlažné vody a lžičku soli.
Už žádné plýtvání! Jak využít starý chleba v kuchyni?
Každému občas doma nějaký ten kus chleba zbyde, ale pokud ho nenecháte v sáčku, kde zplesniví, ale třeba v bedýnce ve spižírně, kde jen vyschne a ztvrdne, můžete ho sice věnovat sousedům, kteří mají slepice, ale můžete ho také docela dobře zužitkovat v kuchyni.
Recept na domácí kváskový chléb krok za krokem
Dnes se naučíme péct úžasný domácí kváskový chléb. Příprava je trochu delší a náročnější, ale výsledek opravdu stojí za to.
Autor:Jitka Langeová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena