Při pečení cukroví nám často zbude spousta bílků. Jestli nevíte, jak je použít, dáme vám pár tipů. Bílky se dají využít nejen do vánočního cukroví, ale i k přípravě jiných dezertů. Za zkoušku rozhodně stojí bílkový chlebíček, kokosky, laskonky, pavlova nebo pusinky.
Zbylé bílky jsou ideální pro sladké pečení a cukrařinu. Díky jejich schopnosti vytvořit pevný sníh z nich lze připravit mnoho slavných světových dezertů.
(doba přípravy 75 min)
(doba přípravy 35 min)
(doba přípravy 90 min)
(doba přípravy 30 min)
(doba přípravy 35 min)
Ořechovo-sněhové trojúhelníčky
(doba přípravy 45 min)
Bezé bochánky s jahodami a šlehačkou
(doba přípravy 90 min)
(doba přípravy 30 min)
Recept na bílkový chlebíček krok za krokem
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem je oblíbenou sladkostí, která v mnoha rodinách zdobí velikonoční stůl. Množství ořechů, čokolády a kandovaného ovoce si můžeme v receptu upravit podle chuti.
10 nejoblíbenějších druhů cukroví: Najdete mezi nimi ty své?
Medové perníčky, kakaové pracny, voňavé vanilkové rohlíčky a klasické linecké. Nebo dáváte přednost nepečeným druhům cukroví a nejdříve z vánočního stolu mizí vosí hnízda a rumové kuličky? Ať už je to jakkoli, jsou druhy cukroví, které k vánočním svátkům patří. A pokud ještě nemáte své oblíbené recepty, máme pro vás pár tipů.
Výběr redakce na TOP recepty na linecké cukroví
Křehké, voňavé a doslova se rozplývající na jazyku - takové je linecké cukroví, které se podaří. Máme pro vás pár receptů, díky kterým bude letošní vánoční pečení snazší.
Úvodní foto: Shutterstock.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena