Červená řepa je jedním z nejzdravějších a také stále nejlevnějších druhů zeleniny, přesto je v našich jídelníčcích zbytečně opomíjená. Díky svým zdraví prospěšným účinkům a při správné přípravě i výborné chuti, by rozhodně měla mít své zasloužené místo v (nejen) podzimním jídelníčku. Jak si ji připravit tak, aby opravdu chutnala?
Polévka z pečené červené řepy s rostlinnou smetanou
(doba přípravy 45 min)
Polévka z červené řepy s fazolemi
(doba přípravy 60 min)
Zelná polévka s uzeným kuřecím masem a červenou řepou
(doba přípravy 90 min)
Kuřecí stehna s červenou řepou
(doba přípravy 75 min)
Pečená kachní stehna s přílohou z červeného zelí a červené řepy
(doba přípravy 90 min)
Pečené masové šišky s červenou řepou
(doba přípravy 45 min)
(doba přípravy 45 min)
(doba přípravy 45 min)
(doba přípravy 75 min)
Salát z brambor a červené řepy
(doba přípravy 60 min)
Brownies z červené řepy s čokoládovou polevou
(doba přípravy 75 min)
Uvodní foto: Shutterstock.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena