Co vás jako první napadne, když se řekne typicky české jídlo? Přece omáčka! Tradiční českou kuchyni si bez omáček nedokážeme představit - koprová, svíčková, rajská, ale hlavně kvalitně připravený guláš! Pojďme se podívat na ty nejlepší recepty našich čtenářů.
Svíčková na smetaně po našem
(doba přípravy 2 h 40 min )
Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka
(doba přípravy 1 h 30 min )
Rajská omáčka s koulemi od babičky
(doba přípravy 45 min )
Jemná koprová omáčka
(doba přípravy 45 min )
Luxusní koprová omáčka
(doba přípravy 45 min )
Hovězí guláš podle Richarda Nováka
(doba přípravy 2 h 30 min )
Skvělé kuře na paprice
(doba přípravy 1 h 15 min )
Špikovaná kančí kýta se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem
(doba přípravy )
Recept na domácí houskový knedlík krok za krokem
Zapomeňte na kupovaný houskový knedlík. Naučíme vás poctivý domácí houskový knedlík krok za krokem pomocí fotoreceptu.
Jako od babičky: Plněné papriky s rajskou omáčkou krok za krokem
Poctivý babiččin recept na plněné papriky s voňavou rajskou omáčkou. Podle našeho FOTONÁVODU ho jistě zvládnou uvařit i ti, kteří v kuchyni teprve začínají. A jaká je to dobrota!
Foto: Shutterstock.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena