Bramborové placky plněné červeným zelím jsou lahodným pokrmem, který spojuje křupavost a chuť brambor s pikantním a sladkým aroma červeného zelí. Tento recept je ideálním doplňkem pro vegetariány i všechny milovníky dobrého jídla.
Na tento vynikající recept budeme potřebovat 500 g brambor, 125 g polohrubé mouky, máslo, sklenici sterilovaného červeného zelí, uzené tofu, cibuli, pepř, sůl, cukr, ocet a olej.
Výdaje na tento pokrm vyjdou zhruba na 120 Kč.
Dušené červené zelí s brusinkami krok za krokem
Recept na dokonalou úpravu červeného zelí s brusinkami, které se skvěle hodí třeba k pečené kachně. Dnes se ho naučíme připravovat krok za krokem.
Když podzim zavelí: Syté pokrmy na každý den
V sychravém počasí si tělo žádá úplně jiné pokrmy než tomu bylo před pár týdny, protože ke svému fungování potřebuje mnohem více energie. Připravili jsme si pro vás 7 receptů, které zasytí, zahřejí a s podzimem si krásně hrají do karet.
Autor:Jitka Langeová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena