Restaurace Harmony v pražské Krči připomíná klasickou pivnici třetí až čtvrté cenové skupiny. Cigaretový kouř, zažloutlé záclony, výherní automaty a pár štamgastů popíjejících pivo. Člověk by zde nečekal obsáhlou nabídku jídel, spíš ?občerstvení? typu utopenec či nakládaný hermelín. Nabídka jídel je však rozsáhlá a v nabídce nechybí ani ?proslulý? kaťák či plátek s broskví. Chuť a kvalitu jídel lze poznat již podle vůně, která se line z okénka vedoucího do kuchyně. V protikladu s názvem tu má však snad všechno k harmonii hodně daleko. Majitel restaurace Štěpán Vorel je podle svých slov ?v pohodě?, ale chtěl by větší zisk a hlavně dobrou ideu pro svůj podnik. Domnívá se, že návštěva <strong>Zdeňka Pohlreicha</strong> mu pomůže rozhodnout, kam by měla restaurace směřovat dál. Majitel má restauraci v pronájmu již 12 let. Tuto dobu pamatuje zřejmě i vybavení restaurace.
Přišel, viděl, zaláteřil, uvařil a poradil. Kdo? No přece Zdeněk Pohlreich, šéfkuchař Café Imperial, majitel restaurace Divinis a hlavní hrdina oblíbeného pořadu Ano, šéfe!
Restaurace Harmony v pražské Krči připomíná klasickou pivnici třetí až čtvrté cenové skupiny. Cigaretový kouř, zažloutlé záclony, výherní automaty a pár štamgastů popíjejících pivo. Člověk by zde nečekal obsáhlou nabídku jídel, spíš ?občerstvení? typu utopenec či nakládaný hermelín. Nabídka jídel je však rozsáhlá a v nabídce nechybí ani ?proslulý? kaťák či plátek s broskví. Chuť a kvalitu jídel lze poznat již podle vůně, která se line z okénka vedoucího do kuchyně. V protikladu s názvem tu má však snad všechno k harmonii hodně daleko. Majitel restaurace Štěpán Vorel je podle svých slov ?v pohodě?, ale chtěl by větší zisk a hlavně dobrou ideu pro svůj podnik. Domnívá se, že návštěva Zdeňka Pohlreicha mu pomůže rozhodnout, kam by měla restaurace směřovat dál. Majitel má restauraci v pronájmu již 12 let. Tuto dobu pamatuje zřejmě i vybavení restaurace.
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena