Hledáte opravdu dobrý recept na velikonoční nádivku? Ať už je kopřivová, špenátová, s medvědím česnekem, s uzeninou či bez - tyhle recepty jsou podle našich čtenářů nejchutnější. A která vede? Samozřejmě ta od babičky.
Velikonoční nádivka může chutnat pokaždé jinak, protože ji připravuje každý po svém. Někdo přidává více masa, někdo ji doplňuje houbami, ale v žádné nechybí čerstvé jarní bylinky. Může to být čerstvá petrželka, medvědí česnek, mladé kopřivy apod.
Babiččina velikonoční nádivka
(doba přípravy 1 hod )
Kopřivová velikonoční nádivka
(doba přípravy 1 hod )
Masová nádivka s chutí exotiky
(doba přípravy 2 hod )
Velikonoční nádivka s masem a špenátem
(doba přípravy 75 min)
Žemlová nádivka s uzeným kuřetem
(doba přípravy )
Nadýchaná velikonoční nádivka s mandlovými lupínky
(doba přípravy 45 min)
Velikonoční nádivka s tofu a špenátem krok za krokem
Nádivka patří k tradičním velikonočním pokrmům. V tomto receptu vám nabízíme veganskou alternativu s uzeným tofu a čerstvým špenátem.
Vsaďte na klasiku: Velikonoční nádivka s kopřivami krok za krokem
Je nejvyšší čas začít se připravovat na Velikonoce a poohlédnout se po receptech na tradiční velikonoční pochoutky. Začneme velikonoční nádivkou s uzeným masem a kopřivami krok za krokem.
Videorecept: Velikonoční nádivka podle Anny
Není těch vajíček o Velikonocích už nějak moc? Co takhle vyzkoušet nádivku bez vajec a ještě k tomu ve zdravé variantě? Budete určitě mile překvapeni.
Zdravější varianty velikonočních receptů aneb nezapomeňte na bylinky
Foto: Shutterstock.com
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena