Příprava italského pokrmu z lasagní, mletého masa a bešamelové omáčky se může zdát na první pohled složitá, ale výsledek to bohatě vynahradí. Recept vás naučíme krok za krokem.
Recept na výborný krémový likér připomínající Baileys. Domácí likér v ozdobné lahvi a s ručně psanou etiketou může být originálním dárkem třeba k Vánocům.
Co bylo dříve - vejce nebo slepice? Správnou odpověď asi nezná nikdo. Avšak natvrdo víme, že nejdříve je vejce syrové a až správnou úpravou docílíme vejce natvrdo. Pojďme se naučit vejce uvařit správně. Jak na to, aby byl žloutek krásně žlutý?
Teplé večery jsou jako stvořené k venkovnímu posezení a grilování s přáteli. Dnes si připravíme vepřovou grilovanou krkovici v domácí marinádě krok za krokem.
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena